Nuorisopalveluiden tilat

Helsingin kaupungin Nuorisopalveluilla on yli 60 erilaista tilaa ympäri Helsinkiä, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.

Nuorisotaloja näistä on reilut neljäkymmentä, minkä lisäksi Nuorisopalveluilta löytyy mm. monitoimitiloja/toimintakeskuksia, Hattumedia, kulttuuriareena Gloria, moottorihalleja, lasten liikennekaupunki, kotieläintila, luontotalo, seikkailutoimipisteitä sekä leirikeskuksia – ja saaria.

Vuoroja myönnetään ensisijaisesti helsinkiläisille nuorten ryhmille, nuorisoyhdistyksille ja koululaisryhmille, joille tilojemme käyttö on maksutonta. Muille ryhmille hinta määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan.

Olemme koonneet näille sivuille toimipaikkoja, joissa ollaan keskitytty monimuotoiseen luontotoimintaan.

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön tiloja:

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön tiloissa voi oleskella eläimiä, lisätietoja henkilökunnalta.

Muita Nuorisopalveluiden luontopainoitteisia tiloja:

Lisää paikkoja ja toimintaa löydät lisää MunStadi.fi-sivuilta.

Munstadi.fi on Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen sivusto. Mun Stadista löytyy vapaa-ajan paikkoja, harrastuksia, tapahtumia ja neuvoja nuorille Helsingissä. Mun Stadi tarjoaa mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin ja järjestää itse toimintaa Helsingissä.

Hakuohjeet

Käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla eli käyttövuorohakemuksilla. Tiloja voi varata leiri – ja kurssitoimintaan sekä yksittäisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Nuorisopalveluilla on kaksi isompaa hakuaikaa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Virallisten hakuaikojemme ulkopuolella voit hakea meiltä myös tilapäisiä käyttövuoroja kuluvalle vuodelle.

Lue lisää: luontoesite